miércoles, 24 de junio de 2009

LES ESTRELLES DE LA LLUNA





La petita LLUNA encara ha de néixer, però li han volgut regalar un cel ple d'estrelles....d'estrelles de sucre rosa, tan dolces com les maduixes d'estiu, i tan suaus com el cotó dels núvols. Espero que us agradi molt !!! Que sigueu molt feliços !!!

La pequeña LLUNA todavía tiene que nacer, pero le han querido regalar un cielo lleno de estrellas...de estrellas de azúcar rosa, tan dulces como las fresas de verano, y tan suaves como el algodón de las nubes. Espero que os guste !!! Que seais muy felices !!!

martes, 23 de junio de 2009

MOLTES GRÀCIES DE TOT COR

Primer organitzem el concurs amb totes les paperines......MOLTA SORT!!!
Primero organizamos el concurso con todas las papeletas.....MUCHA SUERTE!!!


Despres el regal que ja us vaig dir que estava fet a mà i amb el COR, no podia ser un altre que un clauer de Coracolores (gràcies Isa).

Despues el regalo que ya os lo dije que estaba hecho a mano y con el CORAZÓN, así que lo adivinais...un llavero de Coracolores (gracias Isa)




I per fi la guanyadora es....... EL 38 Susanna Zen....Enhorabona!!!

Y por fin la ganadora es.......El 38 Susanna Zen......Enhorabuena!!!


miércoles, 17 de junio de 2009

LES PAPALLONES DE L'ANDREA







A l'ANDREA li agraden tant les papallones que la seva mare ha volgut regalar-li un vestit i unes menorquines.....com no plens de papallones, però aquestes papallones són molt especials, i és que del pais dels somnis han arribat volant....Un petonet....de papallona.

A ANDREA le gustan tanto las mariposas que su madre ha querido regalarle un vestido y unas menorquinas....como no llenos de mariposas, pero estas mariposas son muy especiales, y es que del pais de los sueños han llegado volando....Un besito....de mariposa.

miércoles, 10 de junio de 2009

ESTRELLES PER L'ALEIX





Enhorabona familia perqué l'ALEIX ja ha arribat i amb la Paula al joc de les estrelles jugaran... per mi les grogues...no no per mi les de color verd...però el que ells no saben és que totes estan plenes de...dolçor, amor,i molta..Màgia.Tot això és el que en Jordi us volia desitjar!! Felicitats !!!


Enhorabuena familia ALEIX ya ha llegado y con Paula al juego de las estrellas jugarán..para mi las amarillas..no no para mi las de color verde...pero lo que ellos no saben es que todas estan llenas de...dulzura, amor, y mucha ...Mágia.Todo esto es lo que Jordi os quería desear!! Felicidades!!!

domingo, 7 de junio de 2009

CONCURS "GRÀCIES DE TOT COR"



Només us puc dir una cosa: MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR I FER QUE ARRIBAR A LES MIL VISITES SIGUI UNA REALITAT !!! DE TOT COR !!


Sólamente os puedo decir : MUCHAS GRACIAS POR PARTICPAR Y HACER QUE LLEGAR A LAS MIL VISITAS SEA UNA REALIDAD !!! DE TODO CORAZÓN !!

miércoles, 3 de junio de 2009

ROSA I GRIS PER LA MARIA




El naixement de la MARIA han celebrat, i la seva "tieta" Mònica una baberola li va portar, perquè les papilles de fruites es pogués menjar, això si amb molt de glamour !!! Felicitats familia!!!!

El nacimiento de MARIA han celebrado, y su "tia" Mónica un babero le ha llevado, para que las papillas de fruta se pueda comer, eso si con mucho glamour !!! Felicidades familia!!!