sábado, 11 de abril de 2009

L'INICI DEL SOMNI



Avui, gràcies al suport de la gent que m'estima, inicio el viatge ple de somnis de colors que sempre he desitjat. Fa molt de temps que pinto, tant, que ni recordo quan vaig començar. Però el que us puc dir, es que tenia ganes de compartir aquest sentiment amb més gent, així que espero que les meves "PINTORETES" us arribin allà on tots els somnis són de colors.



Hoy gracias a la gente que me quiere, inicio el viage lleno de sueños de colores, que siempre he deseado.Hace mucho tiempo que pinto, tanto, que ya ni me acuerdo. Pero lo que si os puedo decir,es que tenía muchas ganas de compartir este sentimiento con más gente, así que espero que mis "PINTORETES" os lleguen allí donde todos los sueños son de colores.

17 comentarios:

pilar i talo dijo...

Et felicitem per l'inici del teu somni,que alguns ja coneixem i que fas molt bé.Desitjem que el començament d'aquest viatge sigui compartit per molts que s'interesarant per la teva aventura. Endavant!!!!!

Janina dijo...

Moltes felicitats per aquest dibuixos tant bonics que fas. Amb aquest blog pots ensenyar els diferents dibuixos i així et pots donar a coneixer. Espero que et vagi molt bé durant aquest camí i que hi disfrutis, que segur que ho fas!!!
Molts petons i sort!!!

Anónimo dijo...

Carol,al fin te has decidido, bueno nunca es tarde...Espero que te vaya muy bien haciendo lo que más te gusta. Muchos besos.

Moni.

Esther Casas dijo...

Què contenta estic ! Segur que aquesta etapa que comences estarà plena d'èxits. Els teus treballs plens de detallets reflexen l'il·lusió, l'entusiasme i l'amor a la pintura; i són perfectes per acaronar els més petitons de la casa.
Una abraçada molt forta,
Esther.

Mònica Vilà dijo...

Preciosa!!!! fa dies que vull dir-te quelcom, però vull que sigui tant i tant especial que...
Xula! gràcies a tu per deixar-nos compartir un moment únic! estic convençuda que tindràs sort! t'ho mereixes!!!! Carol! ets una artista! Deixa'ns que disfrutem molt de tot el portes dins.....
1 petó de sucre!!

Eva Saliné dijo...

Carol, ets una artista: per com ets i pel que fas, ets tan dolça com el que pintes.
Saps molt bé com em vaig emocionar pel que vas fer per la Jana,allò tan especial i preciòs era per la meva filleta que jo duia a dins la panxa... inoblidable sensació que gràcies a tu vaig tenir, et desitjo tot el millor i mil gràcies per poder disfrutar de tu.

Eduard Garrofa dijo...

Hola Pintoreta,
Et desitjo que aquest començament de petites passes cada cop siguin més grans. T´ho mereixes i molt! Triomfaràs!!!
Una abraçada.

Marta TR dijo...

M'encanta que totes aquestes caixetes que esculls amb tan de carinyo a la meva botiga, serveixen desprès per amagar les coses tan maques que fas! Molta Sort!! Un peto

Vanessa Catalan dijo...

Guapi, ets una artista estic segurissima que tot sortirà be, tindras mol exit ja que tot el que fas esta fet amb detalls especials per a les persones que va dedicat i amb mol d'amor i afecte un petonasssssss!

Anónimo dijo...

"Els somnis no despareixen sempre que les persones no els abandoden"
Felicitats! Carol, per aquesta inciativa!, desitjo que et vagi molt bé.
Petons.
Cristina,

Sandra G. dijo...

El cap fa voltes,
la imaginació creix
il.lusions moltes;
la pintoreta s´ho mereix.

Al calaix desfilen els colors,
preparem el material i escalfem motors.
El Sol, la Lluna i les Estrelles
pinta i pinta meravelles.

La màgia és a tot el que fas
tira i tira endevant,
que les coses boniques i plenes d`amor
agraden a tothom
i arriben a bon port.
__________________________________________

ENHORABONA!!! per fer realitat els teus somnis

Sandra

Anónimo dijo...

Carol,
Aquest nou viatge només pot tenir un únic destí, un destí que té un nom i es diu EXIT!
No tinc cap dubte que tot t'anirà molt bé, principalment perquè quan pintes es veu, es nota i gairebé es pot sentir,que ho dones tot.
Et desitjo de tot cor que tot et vagi molt bé i que poc a poc la gent pugui anar disfrutant del teu ART, perquè no es pot definir d'una altra manera el que tu fas.
Saps que tens el meu suport incondicional per tot el que puguis necessitar i només dir-te...
GRACIES!!
Un petó molt gran.
Chr.

Anónimo dijo...

M´encanta veure que el teu somni s'ha fet realitat i això és el principi d'un projecte que segur estarà ple d'èxits!!! No deixis de plasmar mai en els teus treballs aquesta sensibilitat que et caracteritza i et fa especial! Un petó ben fort guapíssima!Giorgio

Anónimo dijo...

Es increible la transformación que a un simple tapiz en blanco le das, el vuelco que creas en el corazón de todo aquel al que le brindas con tu creatividad, estas sin darte cuenta plasmando, la ilusión, el sueño, la paz y la armonia que toda alma necesita y desea, cumples y compartes los deseos más grandes. No sabes que bien haces regalando con el arte de tus manos todo lo que nuestras mentes en su silencio interior desean alcanzar, porque tu haces dulces los momentos que a tu lado compartimos y con estas pinturas para siempre con una sola mirada podremos seguir recondado el angel que eres! Te quiero con todo mi korazoncito, deseo que tus sueños también lleguen a brillar deslumbrando a cada paso que des. Esther Vergel

Laura Gómez de la Maza dijo...

Guapi! Ya ves que apenas me lo has contado he querido entrar en el blog para apoyarte. Es fantástico! Porque lo haces con amor, con delicadez, tan personalizado y con tanto sentimiento que es el mejor regalo que se le puede hacer a una mamá. Me encanta que entre tanto estrés y trabajo sepas desconectar y dedicarle tu tiempo a algo que siempre te ha apasionado. Espero que te vaya de maravilla en este nuevo proyecto y sigas proyectando tu ilusión en tus dibujos por mucho tiempo. Besos!

Jordi Domènec dijo...

Carol,

Ets nervi, passió, entusiasme, carinyo i sobretot (per a mi) una gran "amiga".

Si us plau, no canviïs.

Esther Vergel dijo...

Mi niña, gracias por compartir con todos esa creatividad que te nace del corazón! Pintas de colores los sueños de los más pequeños y encoges nuestros corazones haciendo de ellos un puñado de ilusiones para ellos. GRACIAS Esther Vergel